1408

Usch och fy och bläääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Läskig läskig lääääskig

Jag va på bio idag, 1408.
Fy 17 va den va läskig. satt på nålar genom hela filmen!

filmen handlar om en författare som med tiden nedgraderat sig till snaskiga skräckböcker, och den senaste romanen handlar om hotellrum där det sägs spöka. För sista kapitlet i boken vänder sig Enslin, alltså författaren, till Hotell Dolphin, där rum 1408 bär på mystiska dödsfall, och slutsatsen har tagits att rummet är förhäxat. Trots de varnande orden från Samuel L. Jacksons hotellmanager låter sig inte Enslin skrämmas, och han checkar in. Det tar dock inte lång tid innan han inser att något inte stämmer, och tiden på rummet blir en kamp med klockan, på liv och död. JAg tycker filmen va superbra och som jag haha kanske sagt femtio gånger nu ; ) urläskig, fast de förståss jag kanske bara är jävligt lättskrämd : S. I villket fall som helst, SE DEN : D!!


Nu tittar jag på idol, hann inte se hela idol kom hem för sent. men jag hann se slutet, när amanda och andreas stod där bredvid varandra och någon av dem skulle åka ut då skrattade jag lite för mig själv och tänkte för mig själv,
- nu sitter soffie och johanna och gruvar sig över vem de helst vill ha ut, haha ; ) de två hatobjekten meeeen vem av dem vill de se triumfera över den andra ?? haha ; P

Andreas rök ialla fall, tyckte jag va bra, jag menar han har väl en bra röst men jag gillar nog ändå amanda mer hon e, e, e, e, jao mer livfull.

Nu tänker jag gåå oo soova, värsta tråkmånsen jag är, MEN JAG ÄR TRÖTT. Jag är aaaaaldeles för gammal för å va uppe å fara vid den här tiden på dygnet nä du här är man vis nog att gå å lägga sig. haha ; )
 
GOOD NAAATT GULLIGUTTOOOR!! PYYYYSS Å KJAAAAAAM <33333333333333333333333333333333333



Their Way



För att den är bra ; )

Nu får de va nog

Jag är trött på skolan, jag vill ha lov.

 Jag längtar efter julen. När det är så där ruggigt kallt ute och marken är vit. När man kan göra snöänglar och snögubbar och snölycktor och ha snöbollskrig. Sen går man in och dricker var choklad med vispgrädde och äter bullar.

Vad härligt det är med vintern.

Till våren ska vi åka upp till åre och åka skidor, jag längtar...

jag längtar efter att åka upp till topstugan å drika varm choklad, efter att gå på afterski när man är så där riktigt ruggigt kall efter att ha hållit till i backen hela dagen. Jag längtar till och med efter den där känslan när man tar av sig pjäxorna och förtterna är som isbitar.

snyyyyyft


Bussvinkaren ; P

Tjoooollahopp ! !

Nu var det väll ändå ett bra tag sen jag skrev, men jag tror vi tar å skiter i en uppdatering för de e så trissssst att skriva ; P

Idag var det tema, WOHO super kul hurm hurm.
Meeeeen iallafall. Först var de religion, ganska interessant faktiskt, egentligen är det ju riktigt spännande att läsa om olika religioner, se hur andra människor lever sitt liv, vad de tror på etc etc. Jag Lina och Matilda stannade till och med kvar en stund efter religionen och pratade med läraren ( humm kan inte minnas hennes namn : O) sen va de svenska, vi fick visa upp våra insändare för kommpisen brevid och sedan skulle vi ta någon annans insändare och skriva motargument, då fick jag tillfälle att berätta om min kärlek till nedskräpning : P haha. Seeen hände re grejor vi åkte till ropsten, thats right, ropsten. har aldrig varit där förut och tänker inte åka dit igen, väldans trist och halvdött ställe. Men där va vi på fäktning, deee vaa kuuul ; P läraren va lite bits dock och han kunde knappt nån svenska men även han hade sina stunder då han faktiskt va riktigt rolig :D. Jag har kommit fram till att fäktning är en fjantig sport, eller rättare sagt en fjantig lek för en sport är det definitivt INTE. Men kul va de i alla fall särskillt när jag vann över lina och matilda, no Im not rubbing it in ! Okey maybe just a litle bit  haha nä men seriöst så va de kul fast det va ju knappast skiklighet det handlade om, bara en jäklans massa tur.

Just ja, på vägen hem när jag satt på bussen så såg jag en bil som åkte jämsides med bussen föraren log lite mot mig när vi fick ögonkontakt och jag log tillbaka : ). Han skrattade lite och knuffade på sin kommpis å de vinkade båda till mig och jag vinkade såklart glatt tillbaks, det är väll tur att man inte är en sån där tråkmåns som de bussmänniskorna vi vinkade till på vägen till skanstull, haha näää du här e de andra grejor som gäller, kul å sprida lite glädje haha kan ju visserligen varit någon man kände : S haha tror inte de men lär väll få veta under veckans gång hej hopp nu ska jag städa rummet och sen är det matte så det ryker om det.

// bussvinkaren Dagny (en av bussvinkarna iallafall ; ) )


huuuumm riktigt så där gick det kanske inte till haha men nästan ; P



Härmapa?!? I know ; )

bloodhound gang - foxtrot uniform charlie kilo


Jag är en härmapa! Den här låten är bra! Och... you go Berit ; )

What Color Is Your Lucky Underwear?!?

Nämen vilken tur att jag hittade det här testet på blogthings.com för jag har ju undrat så FRUKTANSVÄRT länge vilken min lycko färg på underkläder är, så nu vet jag i alla fall att om allt går åt helvete och ingenting känns kul då ska jag bara sätta på mig några gula underkläder så kommer livet leka igen. Så om DU som så många andra människor undrar över hur du ska förenkla ditt liv!!!!!!! Gå in på  http://www.blogthings.com/whatcolorisyourluckyunderwearquiz/ och ta reda på vilken färg du bör ha på underkläderna. Livet kommer leka igen innan du hinner knäppa med fingrarna!!!! LYCKA TILL

***Your Lucky Underwear is Yellow***


You're an extremely happy, laid back, fun soul. And your lucky yellow underwear can help you get even more out of life.
In life, you rather play than work. You're apt to quit any task that doesn't nourish your creativity and inner child.

Sometimes your drive for freedom hinders your quality of life. You find it impossible to do anything unpleasant.
If you want to have responsibilities and still have fun, put on your yellow underpants. They'll help you make a party out of the most mundane tasks.


What Color Is Your Lucky Underwear?

OMG vem kommer på allt detta hahahahahahaaaa, ett test om, a, nä vart är världen på väg hahaha XD
ber om ursäkt för mitt märkliga uppförande men jag är skiiiiiiiiiiit trött haha nä nu går jag å lägger mig good naaatt sleep tight dont let the bedbuggs bite eller nått sånt ; )


så kan det gå om inte haspen är på

Haha i mitt förra blogginlägg skrev jag jue om den härliga lilla jao haha cafeeupplevelsen, men nu har jag fått ännu lite mer information om cafeet i fråga ( av johanna xD) jo visst var det väll så att servitören på cafeet skrattade en hel del åt oss när vi slängde fram vår lilla servett med hjärtan å namn å jag vet inte allt, haha men inte visste vi just varför han skrattade så gott.
Utanför dörren på cafe chokladkoppen kan man se en strålnade regnbåge! Vet du vad det betyder?!?! jo det betyder att det är ett gaycafe, hahahaha visst var det väll lite udda att så många män var sminkade inne på cafeet och jag kan väll hålla med om att många betedde sig rätt kvinligt!

lång smal man med svart polotrjöja, lätt sminkad med en latte i handen.....

En av servitörerna nopprade ögonbryn mascara, men det är 2007, det finns faktiskt ett flertal män som sminkar sig nu för tiden så hur skulle vi veta.

Men nu vet vi, haha,  å det gör bara det hela ännu skojjigare. Men att vi har flamsat oss och skrivit servetter till gayservitörerna kommer inte hindra mig från att gå dit igen, haha, för de var sååååååå fruktansvärt mysigt å å å GOTT. De va ju så att man blev kär, de va små tillbehör till allt, till och med när man bara bad om ett glas vatten så fick man en apelsinklyfta i!!!!!!!! LOVE LOVE LOVE. Hahaha XD.



Ps: Chokladkoppen innan jul va?!?!?!?! hahahaha

Puss å kram skumbanan







så är det!

Gästinlägg by Lina!

DAGNY is the shaaaaaaaajt! ;)


Hej mitt vinterland nu är jag här.......

Idag har det varit en braaa daaag, första riktiga vinterdagen. Fy 17 vad härligt med snööööööö, så fort det blir snö ute så blir jag 5 igen. Jag vill ut å göra snögubbar å snölycktor å snöänglar å å å å allt vad som finns å göra ute i snön. Inte nästa men nästa söndag, alltså näst nästa söndag är det första advent. Sen e de bara fyra smååååå veckor kvar till juuuuul. Å vad mysigt å sen e de nyårsafton å sen i påsk ska vi å åka skidor. Häääääääärliiiiiiigt.
Idag gjorde vi en fyyis, vi åkte iväg in till gamla stan och fikade, ajabaja och jag som skulle vara nyttig å duktig, men man lever ju bara en gång eller hur!!!! Jagt tryckte i mig en enorm kladdkaka och en SKÅL med varm chocklad och nej jag överdriver inte det var boksatvligen en skål. ÅÅÅÅ de var så gott.

Cafeet hette chockladkoppen eller humm nått liknande. Det va i alla fall inte sista gången jag gick dit. Haha just det, det kan hända att vi fånade oss lite när vi skulle ge oss iväg från cafeet, med vi menar jag Berit, ingegärd, Rut och Märta. När vi väl betalat så var det någon, Berit kanske?? Minns inte riktig men det är ovesentligt, de var i alla fall någon som kom på den fina ideen att vi skulle skriva på en servett så Berit sätter igång att skriva ner våra namn och en hel del hjärtan också sedan drar vi på oss kläderna och ropar glatt hejdå. När vi väl kommer ut så måste vi förståss ropa hejdå till servitör numer två, lite virrigt blev de och det slutade med att berit sa hejdå två gånger till honom haha. Vi börjar trippa ner för gatan mot tunnelbanan när vi alla kommer fram till att en av servitörerna minnsann var rätt så söt såååååååå vi går haha tillbaks för att fråga vad han heter.
- gör det du
- nej jag vågar inte
- men kom igen då
- du då??
Rut - tja vad heter du
servitören smått förrvirrad- johan vad heter ni då
- isabella
TYSTNAD
TYSTNAD
- ops, samma säger jag dumt XD
Det blir ett märkligt stohej när resten mumlar fram sina namn jag var väll för upptagen att skratta för att riktigt höra sen vandrar vi vidare nerför gatan mycket nöjda med oss själva och helt säkra på att han minsann säkert blev glad över uppmärksamheten och lite kul måste han ju tyckt det var. Så varsegod Johan på cafee chockladkoppen, varsegod för ett gott skratt haha XD och tack för ett gott skratt.

 
Betyg: MVG Mycket väl godkänd dag

Nu ska jag jobba lite å sen e de desperate housewives som gäller fullt ut WOOOOOHOOOOO

Puss å kram scumbanan

The bad thing



Bara för att den är braoooooooooo image77 Nu skaaa jaaag åå träna wish me luck image74

En smärtsam Söndag haha ; P

jaao duu lina vi kan helt enkelt inte vara med varandra när vi får våra " kickar". Wow söndags var såå förnedrande att jag vet inte ens om jag vill skriva om de.... meeen fingrarna trummar på, på tangentbordet så de e väll bara att bita ihopp å köra, just do it eller vad är det man säger image75. Jo så här va det. Vi vaknade vi elva tiden, solen sken å himlen var klarblå, haha inte visste vi om all smärta denna dag skulle föra med sig. Sakta gled vi ner mot köket och gjorde oss några rejäla smörgåsar och ett glas Oboy. En stund senare kastade vi oss iväg mot handen, där vi skulle köpa... WOW jag vill verkligen inte säga de haha men ok, ögonfrans färg OMG I said it. eller skrev det  : S. En varsin hamburgare slank ner å sen tog vi bussen hem igen. Väl hemma så öppnade vi djävulens paket (ögonfransfärgpaketet^^). Vi läste instruktionerna noga flera gånger för att det inte skulle bli fel. Ps: jag läser ALDRIG instruktionerna så jag kände mig riktigt självsäker. Men så satte vi igång då, utan skydds T-shirts eller nått ^^ de skriker ju förlust. Men vi såg inga varnings signaler, inte ens när det brann i ögonen. Så vad blev resultatet ?! Ja för att sammanfatta det hela en söndag med mycket smärta, mangnus uggla och ett förfärligt resultat tack för det! INTE!! haha men lite skoj va det nog i alla fall! nä du lina vi är inte bra för varandra haha. Meeeeeeen man kan ju tycka om sånt som är dåligt för än också image76PUSS Å KRAAM SKUMBANAN



Bara för att den fastnar och för att lina lärde mig hur man lägger in videos på Bloggen haha ; P

Ps: för dig som inte redan vet så e de jue Magnus ugglas nya låååååt Pärloor åt sviiin mysig ju haha eller trallvänlig i allla fall.

Vet att de är fel.... men duktig kille Boz

Nu var de några dagar sen jag skrev. Sååå vad har hänt. Äää jo men i onsdags träffades jag, Matilda, Matthias, Gustaf och Lina för att ha skräckfilmskväll, egentligen skulle vi blivit fler men, men. Vi startade kvällen med några härliga subs vid gullmars. Sen nästan prick 19:00 kom vi på att, attans busskorten gick ju ut. så de va bara att köpa remsa för min del. De lite komiska va att när vi väll skulle kliva på bussen så hittade jag inte remsan tillräckligt snabbt så busschafören sa åt mig att jag kunde gå på endå.... humm så de va 95 kr åt helvete, fast de går väll alltid åt nån gång. Bussen va helt fullpackad , efter nån hållplats gick en av så jag kunde klämma ner mig på en plats, lina hoppade upp å satte sig bland väskbagagen, å de andra hade lyckats snappa åt sig en plats så fort de kom int i bussen. Alltså fy sjutton vilken lång färd det är till Matthias först åkte vi tunnelbana till slussen, sen åkte vi med en buss i typ 35 min å efter de va vi tvungen att gå av för att ta ännuuuuu en buss. Men lycko oss så gick ju den inte förns om 20 min så de va bara att börja traska till nästa busshålplats(i regn å kyla). funderade ett tag på om vi skulle hyra en till film på en videobutik i närheten men kom fram till att mathias hade fullt dugliga filmer hemma. Så tillslut så kom den efterlängtade bussen å chillevippen så va vi hemma hoss matthias. Vi bugade å bockade för föräldrarnaimage65 image67å  sen smög vi tillbaks in till matthias hus. Där lirade Matthias lite trummor å sen va de dags  att krypa ner framför tv:n å se på första filmen som by the way också blev den sista haha. image68
Vi såg på en film som hette them, den handlade om ett par som flyttade ut på landet, men såklart så kunde de inte bara leva ett vanligt mysigt liv där utan de var tvungen att bli jagade av något..... jag satt på nålar genom hela filmen och skrek förskräckt, meeeeeeeeeeeen de va inte mitt fel faktiskt haha, för de va lina som va nålen hon ryckte å hon gömde sig bakom kudden å hon skrek å gjorde mig feeeg haha fy på dig lina. när filmen va slut så skulle vi egentligen ha sätt en till film  men så blev det inte för Gustaf gick loss på trummorna och därifrån så ran det mest ut i sanden å vi roade oss med annat. vid halv fyra nånstans så somnade hela hopen i matthias säng, förutom Gustaf som lagt beslag på fottöljen. de va rätt så trångt, Matilda va inkörd i hyllan å matthias fick lov å tåla att ha mina å linas fötter på sig image69. Gustaf å jag låg vakna nån kvart extra å va faktiskt riktigt pigga haha funderade till och med på att se en till film men så nånstans mellan nått meningslöst snack så somnade även vi som stockar. Märklig.... dagen efter verkade det som om alla sovit uselt, dvs alla utom mig å lina som båda sovit som prinsessor haha. Jag kan nog somna precis var som helst. framåt halvtio tiden drog vi oss ner mot busshålplatsen för att åka hem igen. de tog nästan TVÅ TIMMAR för mig att åka hem,  jag var vråååltrött. På bussen ringde mamma och berättade att hon var sjuk så jag hyrde ocean's thirteen. den var suuuuuper bra  image70

image71

Idag så har de väll inte hänt så mycke, jag å Boz sov till 10:30 (haha lata hund) sen gick vi på långpromenad å han va jätte duktig å fick springa lös, när det kom en annan hund så kom han direkt när jag ropade å gick jätte fint fot han e bäst i världen. sen gick vi hem å mamma å pappa åkte in till stan. Jag har nyss ätit tacos å han fick en "härlig" blandning  bestående av kokt köttfärs och torrfoderimage72men han tyckte de va en riktig delicatess. innan vi åt så va vi ute å gick på en promenad i mörkret å då va de en dum tånårspojke, fula jävla unge, han försökte skrämma Boz, Boz reste ragg å morrade åt honom å jag vet  att de e lite feeel men duktig kille Boz. Vad är det för JÄVLA människa som är elak mot en liten hund. Så nu har jag gjort mig ovänn med grannarna sa åt honom att hålla käften och att Boz bits. Huum hade velat bita honom själv.  dumma jävla pucko tror att han är nått usch tycker synd om hans föräldrar som har en sån liten skit å drass med.  Boz å jag ska ut å gå bus eller godis med en påk ikväll, haha nä men man är faktiskt inte dum mot ett djur då är man en dålig människa. Hatade alltid dom där småskitarna som ryckte benen av spindlar å va dumma mot djur när jag var liten. Förstår mig inte på dem. nån som behandlar ett djur dåligt är en dålig människa, ge dig på nån i din egen storlek pucko, men rör inte Boz för då jävlar, tänker faan inte hålla käften när jag ser honom igen så de e bästr för honom att han håller sig innomhus.  Nä vad arg jag blir men han ska inte få förstöra min kväll, nu ska Boz å jag mysa  å se på idol.

Puss o kram flygande bananimage74

RSS 2.0